Επικοινωνία

Fast Delivery - Your e-Distributor

Συχνές Ερωτήσεις

Το Fast Delivery είναι η εφαρμογή που σας επιτρέπει να έχετε τα καλύτερα προϊόντα της πόλης σας μέσα σε λίγα λεπτά. Πείτε μας τι θέλετε και εμείς θα σας παραδώσουμε όπου κι αν βρίσκεστε.

Τα καλύτερα προϊόντα της πόλης σας; Σαν τι; Ένας φορτιστής, ένα φαγητό, ένα smoothie, ένα ζεστό γεύμα από το αγαπημένο σας εστιατόριο, τα κλειδιά σας ...Απλά σκεφτείτε τι θέλετε ...

Όλα στην πόλη σας, παραδίδονται μέσα σε λίγα λεπτά.

Βασικό στοιχείο της εφαρμογής θα είναι η επίδειξη μιας μεθόδου τροφοδοσίας δεδομένων σε πραγματικό χρόνο στους χρήστες που χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα για να συλλέξουν δεδομένα σχετικά με την πορεία της παραγγελίας τους. Τα δεδομένα αυτά θα έχουν να κάνουν με πληροφορίες σχετικές με το είδος, το περιεχόμενο και την πορεία των παραγγελιών που έχουν πραγματοποιήσει οι χρήστες. Το καινοτόμο στοιχείο της είναι η αλληλεπίδραση που θα προσφέρει μεταξύ 3 διαφορετικών οντοτήτων. Τις επιχειρήσεις, τους διανομείς και τους απλούς χρήστες.
Συνδέουμε τις παραγγελίες σας με τους Διανομείς. Κάνουν την αγορά στο όνομά σας. Συνεπώς, συνεχίζετε να είστε ο αγοραστής και ο τελικός χρήστης. Οποιεσδήποτε επιστροφές ή παράπονα σχετικά με το προϊόν θα γίνονται απευθείας στο τοπικό εμπόριο από τους καταναλωτές, χωρίς τη συμμετοχή του Fast Delivery, παρόλο που θα θέλαμε να το μεταφέρουμε μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών μας. Ανεξάρτητα από αυτό, έχουμε ασφάλιση αστικής ευθύνης για να απαντήσουμε σε οποιοδήποτε περιστατικό.

Οι κάτοικοι μιας συγκεκριμένης περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να παραγγέλνουν οτιδήποτε μέσα από το smartphone τους και σε λίγα λεπτά να το έχουν στην πόρτα τους. Παράλληλα η αλληλεπίδρασή μεταξύ των διανομέων, των χρηστών και των επιχειρήσεων θα δώσει μια νέα διάσταση και έναν νέο τρόπο στη διαδικασία παραγγελιών και διανομής.

Με αυτό τον τρόπο θα ωφεληθούν τόσο οι επιχειρήσεις, όσο και οι χρήστες της εφαρμογής. Θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και οι παραγγελίες και η διαδικασία του delivery θα πάρουν μια νέα και σύγχρονη μορφή.

Αν έχετε λάβει ελλιπή ή λανθασμένη παραγγελία, επικοινωνήστε με το inspiring-gates.135-181-182-163.plesk.page/contact-us/ και θα σας απαντήσουμε άμεσα με μια λύση.
Χρεώνουμε μια μικρή χρέωση παράδοσης για τις παραγγελίες με βάση την απόσταση και τη συμφωνία με κάθε κατάστημα. Μπορείτε να δείτε τις σχετικές χρεώσεις στην οθόνη του κάθε καταστήματος.
Δείτε εδώ τους Όρους Χρήσης της εφαρμογής. Τους Όρους Εγγραφής των επιχειρήσεων, καθώς και τους Όρους Εγγραφής των διανομέων
H εφαρμογή Fast Delivery συνδυάζει λειτουργίες που έχουμε συνηθίσει σε εφαρμογές ηλεκτρονικού Delivery, αλλά με μια διαφορετική προσέγγιση, λειτουργικότητα και συνδυασμό. Στη διάθεσή σου βρίσκονται επιχειρήσεις όλων των κλάδων, όπως ανθοπωλεία, ψητοπωλεία, καφετέριες κ.ά. Εσύ απλά πρέπει να παραγγείλεις μέσω την εφαρμογής τα προϊόντα που επιθυμείς και εμείς θα στα έχουμε στην πόρτα σου εντός ολίγων λεπτών.
Η εφαρμογή για smartphones Fast Delivery είναι διαθέσιμη στο Play Store για κινητά Android, καθώς και στο iTunes για κινητά iOS. Επίσης, διαδικτυακά μπορείς να μας βρίσκεις στη διεύθυνση https://inspiring-gates.135-181-182-163.plesk.page
Εφόσον η παραγγελία σας έχει αντιστοιχηθεί με έναν Διανομέα, μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο και να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις. Αν δεν έχει αντιστοιχηθεί με έναν Διανομέα, η παραγγελία σας παραμένει στο σύστημα σε κατάσταση αναμονής. Αν αναμένονται μεγάλες καθυστερήσεις, θα δείτε ένα κόκκινο μήνυμα στην κορυφή της εφαρμογής. Σε κάθε περίπτωση, αν θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και δεν έχει εκχωρηθεί σε κάποιον ΔΙΑΝΟΜΕΑ μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας από την τρέχουσα παραγγελία χωρίς κόστος.

Επικοινωνία

  • Call Food Bakery+30 6936683202
  • AddressΗράκλειο, Ελλάδα

Φόρμα Επικοινωνίας